Kappersopleiding Limburg!

Start u kappersopleiding

Limburg
vandaag nog !

Een eigen bedrijf beginnen?

Na afloop van de kappersopleiding Limburg heb je de technieken van kapper volledig in de vingers en ben je perfect voorbereid op het starten van je eigen kapsalon. Van haren knippen tot financiële administratie: na deze opleiding weet je er alles van en ben je een stuk zelfverzekerder. Zo wordt je eigen kapsalon zeker een succes!

Leerstof kappersopleiding?

Tijdens de kappersopleiding Limburg leer je alles om professionele kapper te maken en je eigen kapsalon te starten. Door middel van heldere theorie en praktische oefeningen leer je stap voor stap verschillende technieken. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Verder leer je alles wat je moet weten om je eigen bedrijf te kunnen starten; van een financieel plan tot het opstellen van contracten.

Extra’s bij de kappersopleiding:

Tijdens de kappersopleiding Limburg krijg je de volgende extra's:
- Gratis materialenpakket;
- Praktijkdag;
- Instructiefilms;

Kappersopleiding Limburg

Kappersopleiding Limburg

Wij geven de kappersopleiding Limburg ook op lokatie Wil je een cursus volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit.Voor de kappersopleiding Limburg, kunt een een pakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de cursus. Vraag informatie aan bij een onze docente's kapper en laat u verrassen door de prijs !

Cursus Thuis Volgen

De voordelen van thuis een cursus, studie of opleiding volgen liggen voor de hand:je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de cursus starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een cursus wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.